Felhasználóknak

  •  Kattintson a regisztráció fülre, majd válasszon a “Fuvarozás,Szállítmányozás” vagy a “Termelés, Kereskedelem” lehetőségek közül.

“Fuvarozás,Szállítmányozás”: Ha ide regisztrál, akkor Önnek a belépés után fel kell töltenie rendszerünkbe CMR, vagy szállítmányozói biztosítását. Ezután Cége használhatja minden keresési és hirdetési lehetőségünket.

“Termelés, Kereskedelem”: Ha ide regisztrál akkor Ön szabadon használhatja minden szolgáltatásunkat, kivéve a járművek feltöltése és a fuvarajánlatok keresése funkciót. Cége iratait töltse fel rendszerünkbe, ezt regisztráció után teheti meg.

  • Töltse ki az adatokat, ügyelve hogy azok pontosak legyenek és a valóságnak megfeleljenek.
  • Klikkeljen a “regisztrálok” gombra, ekkor kapni fog tőlünk egy üdvözlő e-mailt amely tartalmazni fogja a használati útmutatót pdf formátumban.
  • Jelentkezzen be a fuvarbörzére, töltse ki a cégével kapcsolatos adatokat és hozzon létre kapcsolattartókat.

Az e-mail cím amivel regisztrált, az lesz bejelentkezés után az Ön cégének az Admin jogosultsághoz tartozó e-mail címe. Ezután ezzel az e-mail címmel való bejelentkezéssel Önnek lesz joga kapcsolattartókat felvenni, saját jelszavat adni nekik illetve törölni az adataikat.

Bármilyen problémája adódna, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken.

 

Regisztrálja cégét transzport platformunkon!

REGISZTRÁCIÓ

Hogyan használja